Wat onze klanten zeggen

Marieke van Boekel- den Burger (32 jaar)

De maat was echt vol, nu moesten die kilo’s er echt af, maar hoe? Ik wilde blijvend resultaat en besloot contact op te nemen met Sandra, diëtiste bij Lifestyle Center Laarbeek. Na een intake gesprek en het verschrikkelijke eerste weegmoment, stelde Sandra een persoonlijk plan voor mij op. In haar begeleiding ligt vooral de nadruk op het maken van betere keuzes en bewust bezig zijn met wat, hoe en wanneer je eet. Daarbij hield ze rekening met mijn persoonlijke situatie en privé omstandigheden.

Met behulp van mijn persoonlijke plan leerde ik de juiste keuzes te maken qua voeding. Ik kon met al mijn voedingsvragen bij Sandra terecht. Zo ging ik zelf op zoek naar passende producten en recepten en leerde ik nieuwe producten kennen die gezond en lekker zijn!

Inmiddels doe ik het nu allemaal zelf en ben ik al 19 kg afgevallen!  

Loes Dekkers (24 jaar)

Ondertussen loop ik alweer 3 maanden onder begeleiding van Sandra. Ze heeft me laten zien dat afvallen niet moeilijk is, maar slechts een manier van anders en verantwoorder eten. Ook is mij veel duidelijker geworden wat er nou wél en niet gezond is. Ik ben sindsdien verantwoorder gaan eten en frequenter gaan sporten. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik regelmatiger eetpatroon moet aannemen. Tot nu toe lig ik netjes op schema en val ik iedere maand ongeveer 2 kg af. Voor iedereen die graag wat kilootjes kwijt wil raad ik de begeleiding van Sandra zeker aan.