Ruitertraining

Uw therapeut: Patricia Meijs

Op eigen initiatief ben ik gestart met ruitertraining geven bij Lifestyle center Laarbeek. Dit omdat ik zowel bij paarden als bij mensen veel problemen tegenkom met betrekking tot het bewegingsapparaat. Ik bied dan ook graag voor beide partijen ondersteuning hierin, zodat ruiter en paard tot een betere samenwerking kunnen komen.

Mijn doel tijdens de trainingen is om een goede bewustwording te creëren van het bewegen in verschillende mate van aanspanning en ontspanning, onze gewrichten in alle richtingen beweeglijk te houden, maar vooral om een ontzettend goede rompstabiliteit te ontwikkelen. Deze rompstabiliteit is onder andere belangrijk, om alle bewegingen die vanuit het paard komen op te kunnen vangen. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat we een stukje allround conditietraining meenemen, om niet alleen eenzijdig getraind te zijn in het paardrijden.

De trainingen die ik nu geef vinden wekelijks plaats in groepsverband bij Lifestyle center Laarbeek. Het is mogelijk om zowel hier als op locatie een eenmalige workshop te geven, of een 6 weekse training te volgen.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via lclfysio.patricia@gmail.com