THERAPEUTEN

Lise van Bokhoven : Fysiotherapeut

Lise van Bokhoven

lclfysio.lise@gmail.com

Fysiotherapeut

Mijn naam is Lise van Bokhoven, geboren in 1990 en ben in 2013 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam opleiding tot fysiotherapeut. Sinds januari 2014 ben ik de praktijk voor fysiotherapie binnen Lifestyle center Laarbeek gestart. Wat een goed begin bleek te zijn! Tot op heden is de praktijk uitgegroeid tot twee FTE en nog altijd aan het groeien.

Mijn visie binnen fysiotherapie is om op een zo efficiënt mogelijke manier tot de hulpvraag van de patiënt te komen. Ik wil graag samen met de patiënt tot een goed en passend plan komen voor hem/haar. Ik vind openheid en eerlijkheid erg belangrijk.

Interesse/specialisaties:  Bezig met Master voor Oncologie Fysiotherapie | Orthopedische klachten (nek- en rug, enkel, knie en schouder) | COPD en astmatische klachten | Medical Taping volgens de 4xT methode (Advanced) | Pilates groepslessen | Medische Fitness | Sporten en bewegen voor mensen met 'niet aangeboren hersenletstel' (NAH)

Patricia Meijs : Fysiotherapeut

Patricia Meijs

lclfysio.patricia@gmail.com

Fysiotherapeut

Ik ben in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na een jaar in Deurne gewerkt te hebben ben ik in 2015 samen met Lise de praktijk fysiotherapie binnen Lifestyle center Laarbeek komen vertegenwoordigen en ben erg trots dat we hierna nog 2 nieuwe collega’s hebben mogen verwelkomen. In mijn visie op fysiotherapie vind ik het erg belangrijk dat we het algehele functioneren van het lichaam bekijken. Het is dan ook mijn doel om het ontstaan van de klachten te achterhalen en de oorzaak aan te pakken.

Interesse/specialisaties: Schouder-, nek- en hoofdpijnklachten | behandeling van 'Etalagebenen' (lid van ClaudicatioNet) | lange revalidatietrajecten | Ruitertraining

Anke Eliens : Fysiotherapeut

Anke Eliens

lclfysio.anke@gmail.com

Fysiotherapeut

Ik ben in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Hierna ben ik meteen aan de slag gegaan als therapeut in Veldhoven. Hier ben ik een jaar werkzaam geweest en daarna heb ik de overstap gemaakt naar Lifestyle Center Laarbeek om het team te versterken. Mijn visie is dat fysiotherapie een samenwerking is tussen de fysiotherapeut en patiënt. Revalideren doe je samen! De vertrouwensband tussen patiënt en therapeut is essentieel om de therapie te laten slagen! Ik vind het daarom belangrijk om elke patiënt een luisterend oor te bieden en samen te kijken hoe de therapie eruit zal zien. Dit kan zowel in de behandelkamer als met oefeningen (thuis en-of in de fitness), het liefste een combinatie van om niet alleen de klachten te verminderen maar ook een vervolg te voorkomen.

Interesse/specialisaties:  Sportfysiotherapie i.o (IAS) | nek/rugklachten, ketenproblematiek | Pilates groepslessen

Christian van Lierop : Fysiotherapeut

Christian van Lierop

lclfysio.christian@gmail.com

Fysiotherapeut

Ik ben in 2004 afgestudeerd voor de opleiding Medical Fitness Instructor en heb daarna gewerkt met revalidatiegroepen in Helmond. In 2010 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Ik heb daarna een aantal jaren in een eerstelijnspraktijk in Helmond gewerkt. Sinds 2017 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Lifestyle Center Laarbeek. Als fysiotherapeut zie ik mezelf vooral als coach in uw hersteltraject. Ik help u om zo snel mogelijk van uw klachten af te komen, maar ook om te voorkomen dat ze terugkeren. Het oplossen van een gezondheidsprobleem houdt namelijk niet op buiten de praktijkruimte. Ik behandel niet alleen uw directe klachten, maar ik stuur u naar huis met adviezen en handvatten, die u helpen zo spoedig mogelijk te herstellen. Samen met u zoek ik naar de beste oplossing voor uw probleem.

Interesse/specialisaties: COPD-klachten | 'Etalagebenen' | re-activatie na een beroerte | Knie- en heupklachten

Sandra Penninx : Diëtiste | Gewichtsconsulente (BGN)

Sandra Penninx

Diëtiste | Gewichtsconsulente (BGN)

Als diëtist en leefstijlcoach vind ik het erg belangrijk dat voeding gezond, maar ook vooral lekker en gezellig is en blijft. De kunst ligt namelijk niet in het afvallen, maar in de bewustwording en het vinden van de juiste balans.

Het vinden van deze balans is met name belangrijk voor het resultaat op de langere termijn. We gaan samen op zoek naar gezondere alternatieven en proberen ongezonde gewoonten om te buigen naar gezonde gewoontes.

De behandeling wordt niet ervaren als een streng dieet, maar als de ontwikkeling van een gezonde leefstijl met producten die zowel lekker als gezond zijn. Tijdens dit proces probeer ik u zoveel als mogelijk te motiveren en te coachen zodat we samen uw doel behalen!